Gå till innehåll

2

Ungarna har fått ”arbetsnamn” som vi känner lite på. Här kommer en första presentation i bilder av de fyra underverken.

Sonya

Sonya är minstingen, men också den mest nyfikna. Hon är väldigt lik sin syster, men något ljusare och har lite mer rött i nacken.

Chernyy Feliks

Chernyy betyder svart på ryska. Vid en första anblick ser han helt svart ut, men där finns antydan till ränder och på halsen har han en väldigt söt vit fläck som tyvärr inte syns på bilderna.

Leo

Storkillen Leo är lite mörkare än systrarna.

Romashka Kamille

Vi fick ingen solobild på Kamille i dag, tyvärr. Här är hon med Feliks i bakgrunden. Som synes är hon väldigt lik Sonya.
Kamille till vänster, Leo till höger. Feliks kikar fram bakom Leos rygg.
Sonya till vänster, Kamille till höger.

Det är frestande att ligga och titta på Daisy och hennes ungar hela dagarna. Och att ta bilder. Men vi försöker att låta dem vara ifred den här första tiden. Ge er till tåls, snart börjar ungarna röra sig utanför lådan. Då lär det bli fler bilder!
En av dem reste sig på alla fyra i dag. Det var inte länge och det var vingligt, men det går framåt!

2

Äter och sover, äter och sover. Vi märker dock skillnaden i att de sover i längre perioder nu. Mamma Daisy kan smita ifrån lite längre perioder och till och med ta sig tid att leka lite.
Ungarna går stadigt upp i vikt. Dagsnoteringen den 9 januari var: 227, 239, 207 och 198 gram. Möjligen har vi två små tjejer och två lite större killar den här gången också. Men det är för tidigt att säga. Snart nog ska vi försöka undersöka dem lite närmare och ge dem passande namn.