Gå till innehåll

Hösthälsning från Findus

Vi har fått ett brev från Findus (Sasha – storkillen i Rosies kull). Han berättar att han nu är kastrerad och att det gick jättebra. Han var helt ointresserad av det lilla såret och behövde inte använda någon tratt.

Under sommaren har Findus följt med familjen på äventyr. Han har inga problem med bilåkning, utan går tvärtom direkt fram och lägger sig i transportburen när den kommer fram. Annars tycker han mycket om att vara ute i trädgården. Han har fått ett långt koppel så att han kan hålla koll på brevbäraren från plommonträdet och nå sitt äppleträd på baksidan.

Familjen hälsar också att de är så glada i Findus och att alla som träffar honom fascineras av och gillar honom. Han är nyfiken på besök, gillar barnens kompisar och är så tillitsfull. Han ligger alltid mitt på golvet och sover djupt på utsträckt på rygg trots att alla går runt honom.

 

Det är verkligen roligt att få små hälsningar från ungarna. Vi saknar dem mycket, men är samtidigt väldigt glada att de har fått komma till underbara familjer som tar väl hand om dem och ser till att de får leva sina kattliv på allra bästa sätt.

Puss på er, sötungar!
(Nå, Findus är ju ingen liten unge längre. Vågen säger visst 3,8 kilo så han har passerat morsan nu. Vilket naturligtvis är precis som det ska vara!)

2 reaktioner på ”Hösthälsning från Findus

  1. Hanna Carlson

    Helt underbar jue! En kopia av sin pappa. Såå kul att kunna följa småttingarna❤️
    Hoppas det är ok om jag snor lite bilder till Amadeus instagram?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *